millionaire match

millionaire match
find your true mate

Saturday, August 11, 2012

HOT SLINGS REVIEW

Say bye bye to complicated sizing charts and hello to the infinitely adjustable Hotslings AP! Two strategically placed tri-glides allow the AP to fit comfortably on multiple users while also easily accommodating postpartum body changes. Find out all that the Hotslings AP has to offer by selecting one of the prints below. Click Hereto see which of our two sizes are right for you!
                                          LOVE THIS DESIGN. THIS IS THE ONE I CHOSE.

THIS IS THE BEST INSTRUCTIONAL VIDEO. IT TAUGHT ME HOW OT USE THE HOTSLING.
                              MY REVIEW.
I HAVE USED A FEW OTHER SLINGS AND ALL ARE EASY TO USE. THE HOT SLING HAS A GREAT INSTRUCTIONAL VIDEO. THE HOT SLING ALSO COMES WITH A REALLY DETAILED INSTRUCTION BOOKLET AS WELL. I LOVE THE PRINTS AND COLORS OFALL OF THE HOT SLINGS. I LOVE HOW TEH HOT SLINGS COME WITH A MATCHING DIAPERS POUCH AS WELL. THE HOT SLING WAS COMFOTABLE FOR ME TO WEAR AND CARRY MEME, EVEN WHILE PREGNANT. MEME LOVES TO GET CARRIED STILL. SHE TOO SAID THE HOT SLING IS COMFARTABLE. I LIEK HOW THE HOT SLING HAS A PADDING FOR YOUR CHILD TOO. HEAD OVER AND CHECK OUT ALL OF THE CUTE HOT SLINGS 

          LOVE THE COLORS. DONT YOU?



LOOK AT THE CUTE DIAPER POUCH THAT MATCHES THE HOT SLING. LOVE IT.
SEE HOW HAPPY MEME IS IN THE HOT SLING? I LOVE MY HOT SLING. I WILL KEEP USING IT WITH MEME AND MY SON TOO WHEN HE GETS HERE.










DISCLAIMER: I DID RECIEVE A SAMPLE PRODUCT TO TRY. THESE ARE ALL MY OWN OPINIONS. I WASNT COMPENSATED IN ANY OTHER WAY FOR THIS REVIEW.




No comments: